رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی فنی و حرفه ای آیت اله خامنه ای یزد از درخشش اختراع دانشجوی آن مرکز در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار تهران خبر داد.

رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی فنی و حرفه ای آیت اله خامنه ای یزد از درخشش اختراع دانشجوی آن مرکز در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار تهران خبر داد.

   یزدفردا-  به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد، مهدیه کارگر دهقانی در تشریح این خبر بیان داشت:همزمان با برگزاری هفدهمین نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران؛مرکز آموزش علمی-کاربردی فنی و حرفه ای آیت ا... خامنه ای یزد با حضور چشمگیر خود در این نمایشگاه فرصت مناسبی را در اختیار اساتید و دانشجویان خود قرار داد تا ضمن ارائه دستاوردهای علمی و فناوری و جلب سرمایه‌گذار و بازاریابی برای محصولات تولیدی، با توانمندی‌ها و جدیدترین فناوری‌های داخلی آشنا، موجبات ارتقا دانش فنی داخلی را فراهم نمایند.

گفتنی است:"کارگر دهقانی"در ادامه از ارائه اختراع آقای "دانیال نظری"دانشجوی کارشناسی مهندسی فناوری مکانیک خودرو مرکز علمی-کاربردی فنی و حرفه ای آیت ا... خامنه ای، بنام "سمپاش پرنده" با قابلیت کنترل از راه دور دارنده ی «رتبه برگزیده استانی در دوازدهمین دوره جشنواره جوان خوارزمی» به عنوان اختراع برگزيده استان يزد توسط آن مجموعه در نمایشگاه مذکور خبر داد و افزود: این دستگاه قابلیت سمپاشی مزارع در سطح هکتار،صرفه جویی در هزینه کشاورز و صرفه جویی در زمان را دارد .

رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی فنی و حرفه ای آیت اله خامنه ای یزد در پایان حضور فعال مراکز علم و فناوری در توسعه اقتصادی کشور و تحقق اقتصاد دانش بنیان را از نتایج برگزاری نمایشگاه مزبور عنوان نمود .

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا